(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Félezer fogyatékkal élő társunk a győri sportnapon
Hírek
2012.05.22.

Félezer fogyatékkal élő társunk a győri sportnapon

Tizenötödik alkalommal rendezte meg a fogyatékkal élő emberek sportnapját a Máltai Szeretetszolgálat győri szervezete. A Gondviselés Házának munkatársai által szervezett programokon mozgássérültek, látássérültek, hallássérültek és értelmi fogyatékkal élők, összesen több mint félezren vettek részt.
 
További képekért
klikk
(6 kép)

„Szurkoljunk egymásért!” mottóval 15. alkalommal rendezett játékos sportvetélkedőt mozgássérültek, látássérültek, hallássérültek és értelmileg akadályozottak számára a győri Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza.

A résztvevők által minden évben nagy izgalommal várt két napos programsorozat legfiatalabb résztvevője 7 éves, míg a legidősebb versenyző 81 éves volt. Sokan több száz kilométert utaztak, hogy a kilenc versenyszám valamelyikében – asztalitenisz, sorverseny, labdaügyességi versenyszámok, lengőteke, aszfaltrajz, kosárradobás, úszás, sakk – megmutathassák ügyességüket és kitartásukat. A jubileumi rendezvényre 4 megyéből 501 nevezés érkezett.

A sportprogramok kiváló alkalmat teremtettek arra is, hogy önkéntes segítőként diákok találkozhassanak, ismerkedhessenek fogyatékkal élő társaikkal.

A nagyon jó hangulatban telt 15. Máltai Sportnapot összesítésben a győri FÁNO csapata nyerte. A rendezvény támogatóinak köszönhetően minden versenyző díjazásban részesült. A résztvevők többek között a Győri Uni Seat bajnok kosárlabdacsapat ajándékainak és Nagy Balázs színművész koncertjének is örülhettek.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43