(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Máltai koncert Devecserben
Hírek
2011.04.17.

Máltai koncert Devecserben

Közösségi és kulturális rendezvénysorozatot szervez a Máltai Szeretetszolgálat a vörösiszap károsultjainak és az őket segítő embereknek. A nyitókoncerten a szombathelyi Melódia Énekegyüttes lépett fel a devecseri Művelődési Házban.
 

Az amatőr művészekből álló együttes népszerű operákból, operettekből válogatott számokkal szórakoztatta Devecserből, Kolontárról és Somlóvásárhelyről meghívott vendégeket.
A szombathelyi Melódia Énekegyüttest 24 éve alapította Nagy János énekművész, aki 1986 óta hivatásos énekes, négy évig volt tagja a szegedi színház operatársulatának, majd magánénekesként Győrbe szerződött, onnan járt Bécsbe koncertezni. Fellépett Clevelandben is. Pályafutása alatt több mint háromszázszor énekelte el Bánk bán áriáját. Fodrász és énekesi munkásságát több tucat kitüntetés övezi, szakmájában magyar bajnok, aranykoszorús mester, 2010-ben az év fodrásza Vas megyében, kamarai szakképzési díjjal is kitüntették. Énekesi pályáját egyebek mellett Bartók-Pásztory-díjjal ismerték el.
A koncert azoknak a közösségi rendezvényeknek a sorát nyitotta meg, amelyet a vörösiszap károsultaknak és az őket segítőknek szervez a Szeretetszolgálat.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43