(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Devecseri máltai diákok sikere
Hírek
2015.11.19.

Devecseri máltai diákok sikere

A jövő szociális gondozói és ápolói, valamint leendő gyakorló ápolók mérték össze tudásukat III. Regionális Egészségügyi és Szociális Szakmai Napon Győrben november 13-án. A megmérettetésen részt vett Magyar Máltai Szeretetszolgálat Devecseri Szakiskola három tanulója is, és szoros küzdelemben a bronzérmet vitték haza iskolájuknak.
 

A szociális ágazatban elhelyezkedni készülő tanulók mérhették össze tudásukat a Győrben rendezett versenyen, amelyen a Nyugat- és Közép-Dunántúli régió szociális, egészségügyi és humán szakmákat oktató középiskolái (többek között Győrből, Szombathelyről, Veszprémből, Várpalotáról, Ajkáról) nevezték be diákjaikat. A versenyen 12 csapat vett részt: 7 csapat szociális gondozó és ápoló, 6 csapat gyakorló ápoló szakon indult. A szakmai zsűri előtt elméleti tudásuk mellett, gyakorlati ismereteikről adhattak számot a diákok, akiknek az iskolájukat is be kellett mutatni a versenyen.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Devecseri Szakiskoláját Baranyai Klaudia, Kis Antónia és Orsós Ramóna Cintia képviselte. A csapat III. helyezést ért el.

A verseny alatt a kísérő tanárok szakmai megbeszélésen vettek részt, ahol lehetőség nyílt az ágazati szakképzés aktuális kérdéseivel kapcsolatos témák felvetésére és megbeszélésére is.

 

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43