(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Akadálymentesített akadályverseny
Hírek
2014.06.20.

Akadálymentesített akadályverseny

Harmadik alkalommal rendezték meg Vasadon az Akadálymentesített akadályversenyt, amelyben a Máltai Szeretetszolgálat fogyatékkal élő embereket gondozó intézményeinek csapatai álltak rajthoz.
 
További képekért
klikk
(3 kép)

Idén már harmadik alkalommal rendezhettük meg Vasadon az Akadálymentesített Akadályversenyünket fogyatékkal élő ellátottaink részére. A versenyben Páty, Tokaj, Tököl, Gödöllő, Szolnok, Budaörs, Tököl és Monor csappatai vettek részt összesen 9 csapattal, 60 fogyatékkal élővel. A csapatok – az előző évekhez hasonlóan – 10 akadály leküzdésével bizonyíthatták be, hogy nincsenek akadályok akkor sem, ha akadályoztatva vagyunk kicsit. Az akadályok között volt dió-kosárlabda, szlalom futás, kapura-rúgás, ügyességi feladványok, és még totó is. Az akadályfelelősök csapata az intézmények munkatársaiból, valamint a Fő utcai régióközpont és az országos központ munkatársaiból alakult.

A rengeteg – nevezési díjként hozott – sütemény mellé ebédre zsíros kenyeret és lilahagymát kínáltunk a megfáradt versenyzőknek és segítőknek. Az ebéd utáni eredményhirdetésen a pátyi csapattagok nyakába akaszthattuk az aranyérmet és ők kapták meg az első díjként szolgáló tortát is.

A rendezvényt Vasad Község Önkormányzata és a lakosainak jó része támogatta. Minden résztvevőnek és támogatónak köszönjük ezt a csodálatos napot és nagyon bízunk abban, hogy ez az immár hagyományos és évről évre nagy élményt jelentő esemény is segít mindannyiunknak a mindennapok nehézségeivel megküzdeni.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Monor   Vasad  
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43