(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Családi nap Szegeden
Hírek
2014.06.12.

Családi nap Szegeden

Öt szervezet rendezett közös családi napot a szegedi Máltai Játszótéren.
 
További képekért
klikk
(4 kép)

A megszokottnál nagyobb gyerekzsivaj töltötte meg a szegedi Máltai Játszóteret, ahol öt civil szervezet jóvoltából színes családi napra és egy tál meleg ételre invitáltuk a környékbelieket. Öt szervezet: a Talentum Tini Tanoda, az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány, a Kife Tini Tanoda, a Fatima Ház Alapítvány és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat fogott össze, hogy megrendezzék a gyermekes családok napját.

A szokásos játékok mellett ugrálóvár, trambulin, arcfestés, kézműveskedés és játékkuckó várta a családokat. A 11 állomásos vetélkedő végén minden gyerek maga választhatott ajándékot az összegyűjtött pecsétekért cserébe.

A programot színesítették még énekesek, táncos fellépők, kickboxos és bmx-es bemutatók. Ezen a napon a kicsik felülhettek a rendőrségi motorokra is. Az Egészségügyi Centrum jóvoltából vércukor, vérnyomás mérést végeztek kollégáink. Az összefogással sokkal többet tudtunk nyújtani az embereknek, színesebb programot tudtunk kínálni. „Nyakláncot és karkötőt készítenek a legszívesebben a gyerekek, és öröm látni, hogy a szülőket is bevonják a munkába. A Máltai játszóteret egy második családnak tartjuk, itt egy családként nőnek fel a gyerekek” – fogalmazott Farkas Julianna önkéntes, aki a kézműves foglalkozásnál segített a kisebbeknek.

Az ebédre sem volt gondjuk a kilátogató családoknak háromszázötven adag krumplis tarhonyát és csokit osztottunk szét a rendezvényen.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43