(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Jubileumi ünnepség Makón
Hírek
2014.02.27.

Jubileumi ünnepség Makón

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat megalapításának 25 éves évfordulójárara és a 20 éve elhunyt Csilla von Boeselagerre emlékeztek Makón.
 
További képekért
klikk
(6 kép)

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Makói Csoportja február 23-án, vasárnap tartotta ünnepi szentmiséjét a makói Görög Katolikus templomban. A szentmisét Janka György esperes-parochus atya mutatta be, aki a szentbeszédében méltatta a Szeretetszolgálatot, valamint alapítóit: Csilla von Boeselager asszonyt és Kozma Imre atyát. Janka atya a szentmise végén külön gyászszertartással emlékezett meg a húsz éve elhunyt bárónőről, és a Szeretetszolgálat eltávozott tagjairól.

A Máltai Szeretetszolgálat megalapításának 25 éves évfordulója alkalmából szervezett ünnepi alkalmat megtisztelték a Romániai Máltai Segélyszervezet temesvári és nagyszentmiklósi vezetői, eljött az országgyűlési kepviselő asszony, a megyei közgyűlés és a városi önkormányzat több képviselője, valamint a város apraja és nagyja. Az eseményt szeretetvendégséggel zárult, melyen a makói csoport tagjai és önkéntesei által készített finomságokat kínálták.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Makó  
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43