(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » ''Aprókból épül'' - Összesítés
Hírek
2008.03.27.

''Aprókból épül'' - Összesítés

A Magyar Nemzeti Bank átadta a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak azt a hivatalos váltási jegyzéket, amely tartalmazza a Szeretetszolgálat által február 8.
 
A Magyar Nemzeti Bank átadta a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak azt a hivatalos váltási jegyzéket, amely tartalmazza a Szeretetszolgálat által február 8. és március 9. között a WestEnd City Centerben elhelyezett Magyarország-sziluettben összegyûlt 1 és 2 forintosok értékét. Ezen elsõ elszámolás adatai szerint az „Aprókból épül” akció során, mintegy 4 hét alatt 6.246.242 forintot adtak össze az ország minden részérõl érkezõ jólelkû adományozók.
 
Az aprópénzek az akció lezárását követõen is folyamatosan érkeznek még a Szeretetszolgálat különbözõ gyûjtõpontjaira, így azokat júniusig még várják, majd ezt követõen egy újabb összesítést készítenek. Mint ismeretes, az összegyûlt adományt a Szeretetszolgálat a látókörébe kerülõ legrászorulóbb családok megsegítésére fordítja.
 
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat ezúton is hálásan köszöni valamennyi jólelkû adományozó hozzájárulását ehhez az ügyhöz, és továbbra is szeretettel várja az értékrendjével és céljaival azonosulók minden egyéb jellegû szíves támogatását is.
 
 
 
  


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43