Hírek
2008.03.27.

''Aprókból épül'' - Összesítés

A Magyar Nemzeti Bank átadta a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak azt a hivatalos váltási jegyzéket, amely tartalmazza a Szeretetszolgálat által február 8.
 
A Magyar Nemzeti Bank átadta a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak azt a hivatalos váltási jegyzéket, amely tartalmazza a Szeretetszolgálat által február 8. és március 9. között a WestEnd City Centerben elhelyezett Magyarország-sziluettben összegyûlt 1 és 2 forintosok értékét. Ezen elsõ elszámolás adatai szerint az „Aprókból épül” akció során, mintegy 4 hét alatt 6.246.242 forintot adtak össze az ország minden részérõl érkezõ jólelkû adományozók.
 
Az aprópénzek az akció lezárását követõen is folyamatosan érkeznek még a Szeretetszolgálat különbözõ gyûjtõpontjaira, így azokat júniusig még várják, majd ezt követõen egy újabb összesítést készítenek. Mint ismeretes, az összegyûlt adományt a Szeretetszolgálat a látókörébe kerülõ legrászorulóbb családok megsegítésére fordítja.
 
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat ezúton is hálásan köszöni valamennyi jólelkû adományozó hozzájárulását ehhez az ügyhöz, és továbbra is szeretettel várja az értékrendjével és céljaival azonosulók minden egyéb jellegû szíves támogatását is.
 
 
 
  
A gyûjtés részleteiért kattintson ide!
PDF | nyomtatás | oldal teteje