(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Ajándék tűzoltó készülékek
Hírek
2013.11.28.

Ajándék tűzoltó készülékek

Több mint ötven mozgáskorlátozott és fogyatékkal élő embereket, valamint gyerekeket szállító járműbe kerülhet biztonságot nyújtó tűzoltó készülék annak az adománynak köszönhetően, amit a Provident Pénzügyi Zrt. és a Direct Safety System közösen ajánlottak fel a Magyar Máltai Szeretetszolgáltnak. A támogató szolgálatok járművei 1260 segítségre szoruló embert utaztatnak napi rendszerességgel.
 

51 darab teljesen felújított tűzoltó készüléket vehetett át Győri-Dani Lajos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke 2013. november 26-án. A tűzvédelmi eszközök egy példaértékű vállalati összefogásnak köszönhetően kerültek a Szeretetszolgálathoz. Az összességében milliós értéket képviselő készülékeket a Provident Pénzügyi Zrt. ajánlotta fel saját készleteiből, a poroltók teljes felújítását, újbóli feltöltését és műszaki vizsgálatát pedig a Direct Safety System Mérnökszolgáltató Kft. biztosította.
A készülékek biztonságosabbá teszik azokat a mikrobuszokat, amelyekkel fogyatékkal élő és mozgásukban korlátozott embereket, utaztatunk otthonuk és az őket ellátó napközi intézmények, iskoláik vagy munkahelyeik között – mondta Győri-Dani Lajos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke. A támogató szolgálatok járművei mellett a családok átmeneti otthonaiban élő gyerekek közlekedését szolgáló gépkocsikba is kerülnek tűzoltó készülékek.

„Örülünk, hogy ilyen jó célt szolgálhatnak tovább a tűzoltó készülékeink, melyek tökéletes állapotban vannak, de nagyobbra kellett cserélnünk őket. Az ilyen eszközök környezetvédelmi lábnyomát jelentősen csökkentjük azzal, ha a maximális élettartamukat kihasználjuk, örülünk, hogy partnerre találtunk a Máltai Szeretetszolgálatban, akikkel már számos sikeres közös jótékonysági akciót bonyolítottunk közösen, például az önkéntesképzés és gazdasági nevelés terén. Bízunk abban, hogy ez a mostani akció – jó értelemben véve - teljesen felesleges lesz, azaz soha nem kell majd használni a készülékeket.” – mondta el Papp Zoltán, a Provident munkavédelmi vezetője.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43