(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Egy újfajta fizetési rendszerrel is támogatható a Szeretetszolgálat
Hírek
2013.07.26.

Egy újfajta fizetési rendszerrel is támogatható a Szeretetszolgálat

Egy külföldön már hosszú évek óta bevált automatizált rendszer meghonosításával mostantól Magyarországon is lehetőség van arra, hogy a Poli.Pay terminálrendszer segítségével adományok jussanak el a rendszerben részt vevő szervezetek részére. A terminálokon – forradalmi újdonságként – egy olyan menüpont is kialakításra került, amely lehetővé teszi azt, hogy például a közüzemi számlák befizetésekor fennmaradó töredék összeg adományként azonnal felajánlható legyen.
 

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy pl. egy 4 750 forintos számla befizetésekor a terminálba helyezett 5 000 forintos bankjegy esetén a fennmaradó 250 forint akár azonnal elküldhető a Szeretetszolgálat számlájára.

A Poli.Pay által nyújtott szolgáltatások négy nagy csoportba oszthatók: feltöltések, számlák befizetése, bankszámla befizetések, valamint támogatások intézése, ahol adományok küldhetőek a terminálon keresztül elérhető közhasznú alapítványok és egyesületek – köztük a Magyar Máltai Szeretetszolgálat – számára. A rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy a túlfizetés összege azonnal felajánlható legyen a kiválasztott szervezet számára, vagy a terminál által nyomtatott bizonylat segítségével a visszajáró összeg egy későbbi műveletnél felhasználható legyen.

A Poli.Pay rendszer indulásakor 17 terminál került kihelyezésre, Budapesten, Szentesen, Zalaegerszegen és Keszthelyen, de a felhasználók számának növekedésével és a Poli.Pontokon elérhető szolgáltatások körének bővülésével országos hálózatunk folyamatosan fejlődik. A Poli.Pay terminál-hálózatot a Hazai Fizetési Rendszerek Zrt. működteti, a rendszerről alábbi linken http://www.polipay.hu/polipontok érhető el további információ.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43