(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » A WebNővér munkacsoport első találkozója
Hírek
2013.03.27.

A WebNővér munkacsoport első találkozója

Szociális szakemberek tesztelték a WebNővér internetes portált. A WebNővér elsősorban olyan, úgynevezett informális segítőknek nyújt majd támogatást, akik idős hozzátartozójukat, ismerősüket ápolják otthonukban, vagy akik beteg gyermeket gondoznak. A szakértők értékes ötletekkel és meglátásokkal járultak hozzá a program sikeréhez.
 
További képekért
klikk
(4 kép)

Március 21-én a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fő utcai központjában találkoztak azok a szociális szakemberek, aki részt vesznek a HELPS projekt keretében elinduló WebNővér internetes portálhoz kapcsolódó Munkacsoport munkájában.
A WebNővér elsősorban olyan, úgynevezett informális segítőknek nyújt majd támogatást, akik idős hozzátartozójukat, ismerősüket ápolják otthonukban, vagy akik beteg gyermeket gondoznak. A Munkacsoportot a projekt vezetői azért hívták össze, hogy bemutassák mintaprogramot a szakemberek egy tágabb körének, és meghallgassák a kívülállók véleményét, tanácsait a most formálódó portállal és szolgáltatással kapcsolatban.
Állami és civil szervezetek által fenntartott bentlakásos intézmények és szociális szolgálatok képviselői, több szociális szakértő, valamint az MMSZ témában érintett szakemberei vitatták meg a Győri-Dani Lajos által bemutatott WebNővér lehetőségeit, értékes ötletekkel és meglátásokkal járulva hozzá a program sikeréhez.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43