(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Infokommunikációs díjat nyert a Webnővér honlap
Hírek
2014.11.06.

Infokommunikációs díjat nyert a Webnővér honlap

Saját kategóriájában második díjat nyert a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Webnővér honlapja az eFestival nevű seregszemle éves értékelésén Balatonfüreden. Az elmúlt időszakban megjelent weblapok közül a legjobbakat az október 5-én kezdődött Infotér konferencián díjazták. Az otthon végezhető ápolási feladatok ellátáshoz hasznos segítséget nyújtó honlap az elismeréssel jogosulttá vált a "Kiváló magyar tartalom" cím viselésére.
 

Az elmúlt időszakban megjelent honlapok versenyében az október 5-én kezdődött Infotér konferencián hirdettek eredményt. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Webnővér - Társ az otthoni ápolásban honlapja az eFestival éves értékelésén a “mindennapok/egészségügy" kategóriában II. díjat kapott. A honlap jogosulttá vált a Kiváló Magyar Tartalom cím viselésére,  és a felhasználóbarát honlap cím megjelölésére.

A Webnővér laikus, hétköznapi embereknek szóló honlap, az otthoni ápolás alapvető ismereteit mutatja be érthető, elsajátítható módon, számos videóval. Az interneten elérhető tudásanyag mellett online elérhető szakértők és tanácsadók nyújtanak segítséget a felhasználóknak. A honlap ingyenesen elérhető anyagai a gondoskodásra szoruló idős emberek, fekvőbetegek, sérültek ellátásához nyújtanak gyakorlati segítséget.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43