(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Gyerekesély Program Encsen
Hírek
2013.03.01.

Gyerekesély Program Encsen

Encsen hivatalos megnyitóját is megtartotta a Gyerekesély Program az Encsi kistérségben. Az ünnepséget Bratu László a település polgármestere nyitotta meg majd a kiemelt program projektvezetője Lantos Szilárd beszélt a Szeretetszolgálat szerepvállalásáról.
 

A Szeretetszolgálat feladata a kistérségi projektek kísérése, kiemelt programként a szakmai támogatásuk. A projektek hűen illeszkedik a Szeretetszolgálat Jelenlét programjaihoz, hiszen ezek is erős szociális munkás és szakember jelenléten alapulnak. A következő években a térségben Közösségi Szolgáltató Házak, Biztos Kezdet Gyerekházak nyílnak. Szeptembertől roma mentorok segítik a diákokat tanulmányaikban. A program keretében többi között ingyenes egészségügyi szűrőnapokat és nyári táborokat szerveznek a gyerekeknek.


A Máltai Szeretetszolgálat munkatársai egyes kistérségekben a szakmai módszertani támogatáson, a kiemelt program keretein részben túlmutató feladatokat is felvállaltak. A térségben dolgozók szociális, egészségügyi akciókat szerveztek, adományokat gyűjtöttek.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43