(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Ócsai lakópark: lezárult a pályázat első fordulója
Hírek
2013.02.18.

Ócsai lakópark: lezárult a pályázat első fordulója

A Belügyminisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közleménye

A jogszabályban meghatározott február 15-i határidő lejártáig 588 pályázó jelentkezett az ócsai lakóparkban épült szociális lakások bérleti jogára. A pályázat most kezdődő, második szakaszában az adatok feldolgozása és kiértékelése zajlik.
 

A 431/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet alapján a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. pályázatot hirdetett az otthonukat elveszített, vagy kényszerértékesítésre kijelölt devizahiteles családoknak az ócsai szociális lakóparkban épült házak bérleti jogára. A pályázat lebonyolítására a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kapott felkérést. A pályázatot elektronikus úton a www.ocsalakaspalyazat.hu honlapon és postai úton is be kell nyújtani. A február 15-én postára adott adatlapokat a pályázat kezelője még elfogadja.

A pályázatok benyújtására szolgáló honlapon összesen 701 érdeklődő regisztrált, közülük azonban 113 felhasználó nem aktiválta regisztrációját, az ő jelentkezésüket a rendszer inaktív kategóriába sorolta.

Az előzetes bírálatra és a javaslattételre március 20-ig adott időt a kormány rendelete. Az előírások szerint a végső döntést meghozó ötfős bizottságot március 14-ig kell megalakítani. A nyertesek kiválasztásának határideje március 25.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43