(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Kecskemét rózsái
Hírek
2012.08.31.

Kecskemét rózsái

A Máltai Szeretetszolgálat kecskeméti csoportjának közreműködésével szervezték meg idén is az immár hagyományos virág és rózsakiállítást a városban.
 

A Kecskeméti Városháza Díszudvara adott helyet az immár hagyományos Virág- és Rózsakiállításnak. A rendezvény az 1938-óta létező városi fesztivál, a Hírös Hét keretében kerül megrendezésre minden évben. Első alkalommal 2007-ben Szent Erzsébet Rózsakertje nevet viselte. A Máltai Szeretetszolgálat városi szervezete a kezdetektől részt vesz a kiállíátás programjainak megvalósításában.


Az idei kiállítás egy hétig tartott nyitva, több ezer ember tekintette meg és nagy népszerűségnek örvendett.
A látogatók többek között gyönyörködhettek Radics Sándor cimbalomművész, az Osztováta Együttes, Nagytemplom Ifjúsági Énekkara és a Lakó Sándor Kamarazenekar előadásában. A programsorozat része volt a Rózsahölgyek II. Nemzetközi Találkozója, és a felvonulás is. Ebben az évben 5 új rózsahölgy csatlakozott a társasághoz. A kiállítás látogatói megtekinthették a virággal díszített (magyar) ruhák bemutatóját, a Csipkerózsikák és Hercegek találkozóját, szurkolhattak az év Csipkerózsikájának megválasztásán és pónifogatos felvonuláson is részt vehettek a gyermekekkel. A kertészeti szervezetek minden nap hasznos szakmai tanácsadással álltak az érdeklődők rendelkezésére.
 

KépgelériaKapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43