(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Légy Te valaki Jézuskája! (felhívás)
Hírek
2011.11.14.

Légy Te valaki Jézuskája! (felhívás)

Kezdőnek a karácsonyi gyűjtőakciók

Kezdődnek a karácsonyi gyűjtőakciók, a Máltai Szeretetszolgálat nyíregyházi csoportja "Idén légy Te valaki Jézuskája!" címmel hirdette meg gyűjtőakcióját. Gyűjtést hirdetett a kisbéri szervezet is, Miskolcon pedig az erdélyi, Bethlenszentmiklós környékén található magyar települések diákjainak javára kérnek egy-egy eurót a támogatóktól.
 

A Máltai Szeretetszolgálat nyíregyházi csoportja az alábbi felhívást juttatta el a honlapunkhoz:


Újra itt van advent időszaka, készülődünk az ünnepekre. Az év legcsodálatosabb ünnepére, karácsonyra. Vannak olyan gyerekek, akiknél sajnos ez a nap is olyan, mint a többi, az idén sem tér be hozzájuk a Jézuska, ajándékokkal, finomságokkal. Az idén légy TE, valaki Jézuskája! Kérünk, segíts, hogy minél több gyereknek, mélyszegénységben élő családnak, egyedül élő idős, hajlék nélküli embernek szerezzünk örömöt, ÁLTALAD! Szívesen fogadunk: Használt, de még hordható meleg ruhát, cipőt, takarót, használati tárgyakat, játékokat, megunt, de még működő mobiltelefonokat, számítógépet, háztartási eszközöket. Mindent, amire már neked nincs szükséged és valakiknek örömöt szerezhetsz vele.
Szívesen fogadjuk vállalkozók (elfekvő) árukészletét. Adományaidat rendkívüli nyitva tartással várjuk: November 19.-én (szombaton) 9 órától - 15 óráig, vagy ügyfélfogadási időben: minden hétfőn: 15-17, és csütörtökön 14-16 óra között.
a Magyar Máltai Szeretetszolgálat krízisirodájában
Nyíregyháza Arany János út 7. szám alatt.
Köszönettel: MMSz önkéntesei.

 

A kisbéri szervezet felhívása:

Ha Önnek feleslegessé vált ruhaneműje, nem használt vagy működésképtelen műszaki cikke, bútora van, kérjük hozza el az adománygyűjtő helyre. Adományaikat munkatársaink hétfő és pénteki napokon 10-15 óra között a Lovardában fogadják. Segítségét köszönjük!


 

 

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43