(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Egy nyári hét a Családok Átmeneti Otthonában
Hírek
2015.07.08.

Egy nyári hét a Családok Átmeneti Otthonában

Egész hetes intenzív szünidei programot szervezett az intézményben élő gyerekeknek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kelta utcai Családok Átmeneti Otthona. A programokra persze szüleiket is magukkal vihették a gyerekek. Élményeikről Tárnok György intézményvezető írt beszámolót.
 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Háza Családok Átmeneti Otthona a tanév végeztével egy héten át számos színes programot szervezett a bentlakó családoknak, gyerekeknek.

A Tropicariumban megcsodálhatták a víz alatti színes élővilágot, a Római Kalandparkban próbára tehették ügyességüket és bátorságukat, meglátogatták a Fővárosi Állat- és Növénykertben élő állatsereget, eddig sosem látott szemszögből, a Dunáról, a BKK sétahajó járatáról szemlélhették meg gyönyörű fővárosunkat, és egy felejthetetlenül izgalmas délutánt töltöttek el a TarzanTM Parkban.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a nyári vakáció idején a fenti, illetve későbbi időpontokra tervezett, további programokkal adhatunk emlékezetes élményeket gondozottjainknak. (Mindez nem jöhetett volna létre a belépődíj kedvezményeket biztosító cégek nagylelkű felajánlásai nélkül, melyeket ezúton is köszönünk!)

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43