(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Télvégi ételosztás a Batthyány téren
Hírek
2014.03.02.

Télvégi ételosztás a Batthyány téren

Február 28-án és március 1-én ezer-ezer adag meleg ételt osztott ki rászoruló emberek között a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a karitatív szervezet Batthyány téri központjának udvarán. Az ételosztással arra hívták fel a figyelmet, hogy a rászorulóknak a tavaszi időszak közeledtével, a krízisidőszak végén is szükségük van figyelemre, segítségre és törődésre.
 
További képekért
klikk
(5 kép)

Pénteken babgulyás, szombaton pedig székelykáposzta volt a menü. Az első napon az eső ellenére is hosszú sor állt kint az utcán, az emberek türelmesen várták, hogy sorra kerüljenek, és az udvaron felállított sátorban elfogyaszthassák az ebédet.

A helyszínen mindkét napon a Mozgó Orvosi Rendelő várta a betegeket, a rendelőben érvényes TAJ kártya nélkül is megvizsgálták, szükség esetén ellátták a rászoruló embereket.

Az ételosztás két napja alatt a Máltai Szeretetszolgálat teajárat nem közlekedett, a jármű bent állt az udvaron, onnan mérték ki a az ebédhez adott forró teát. Az ételosztást előzetesen több intézményben is kiplakátolták, a hétbvégén nemcsak hajléktalan emberek, hanem idősek és ráűszoruló családok is eljöttek.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43