(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Olimpikonok aláírásával gyűjtenek a Máltai Szeretetszolgálatnak
Hírek
2012.10.03.

Olimpikonok aláírásával gyűjtenek a Máltai Szeretetszolgálatnak

A Class Fm rádióból ismert Vadon Jani műsorvezető 12 londoni aranyérmes olimpikonnal és paralimpikonnal íratta alá saját pólóját, amit legnagyobb aukciós oldalon árverez el. A bevételt a Máltai Szeretetszolgálat békásmegyeri családok átmeneti otthonának ajánlja fel.
 

Október 1-től lehet licitálni a különleges ruhadarabra, 12 napon keresztül.  A ruhadarabot több hetes roadshowzással a Class FM műsorvezetője íratta alá többek között Kozák Danutával, Gyurta Dániellel, Berki Krisztiánnal, Risztov Évával és Sors Tamás paralimpiai világ- és Európa-bajnok úszóval. A befolyt összeget a Máltai Szeretetszolgálat Családok Átmeneti Otthonának békásmegyeri csoportja kapja. Az aukció érdekessége, hogy a 12 aláírásra 12 napig, azaz október 12-ig lehet licitálni. A 12 a számmisztikában az áldozathozatalt és az önfeláldozást jelképezi.

"Családos emberként érzelmileg nagyon meg tud mozgatni egy ilyen jótékonysági akció, mert sajnos mindig vannak olyan rossz körülmények közt élő szülők és gyermekek, akik rászorulnak mások segítségére. Tudom, sokan vannak olyanok, akikben a szándék megvan, de anyagilag nem tehetik meg, hogy másoknak segítsenek. Nekik azt tanácsolom, hogy a szabadidejükből szánjanak embertársaikra egy keveset, amiben pl. a Máltai Szeretetszolgálat nagyon jó partner tud lenni" -nyilatkozta Vadon János. A Morning Show műsorvezetője azt is hozzátette, hogy ő maga is jobban szereti az olyan karitatív jellegű tevékenységeket, ahol inkább kétkezi munkával tud segíteni. Ezért is vett részt augusztusban a Családok Átmeneti Otthonának felújításában, karöltve a Vatera jótékonysági csoportjával, a Vatera Caritassal.Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43