(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Bajnok a máltai címeres csapat!
Hírek
2011.05.12.

Bajnok a máltai címeres csapat!

Kozma Imre atya levele a Videoton játékosainak

Története első bajnoki címét szerezte a Videoton, miután május 11-én 3-1-re legyőzte a Kaposvárt. Bár a bajnokság még nem ért véget, győzelmükkel a székesfehérváriak már behozhatatlan előnyre tettek szert. Így az a csapat állhat majd a dobogó legfelső fokára, melyek játékosai mezükön a Máltai Szeretetszolgálat nyolcágú keresztjével léptek pályára. Kozma Imre atya levélben gratulált a klubvezetésnek és a játékosoknak, írásai itt olvashatók.
 
További képekért
klikk
(2 kép)

Bajnok a máltai címeres csapat!
Története első bajnoki címét szerezte a Videoton, miután május 11-én 3:1-re legyőzte a Kaposvárt. Bár a bajnokság még nem ért véget, győ-zelmével a VIDI behozhatatlan előnyre tett szert. Így az a csapat állhat a dobogó legfelső fokára, amelynek játékosai mezükön a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nyolcágú keresztjével léptek pályára.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Videoton FC között létrejött együttműködési megállapodást 2008 júliusában írtam alá, a Szeretetszolgálat elnökeként Garancsi Istvánnal, a klub tulajdonosával. A megál-lapodás értelmében a csapat mezén a központi reklám helyén a máltai címer látható. A klub ezzel a Szeretetszolgálat elismertségét és társadalmi szerepvállalását hangsúlyozza. Az együttműködés nem korlátozódott csupán a reklámra, elég, ha arra gondolunk, hogy a vörösiszap katasztrófát követően a csapat jótékonysági mérkőzést játszott a devecseri iszapkárosultak támogatására, és a játékosok külön gyűjtést is rendeztek.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat gratulál a Videotonnak a bajnoki címhez és eredményes szereplést kíván a következő évad nemzetközi mérkőzésein is.
Hajrá VIDI !
Székesfehérvárott, a Királyok városában 2011-ben

 

Kozma Imre
apostoli protonotárius
a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke
 

 

A Videoton FC bajnokcsapatának!


Kedves Játékosok!
Kedves Fiúk!

Felfogtátok már, hogy a 2010-2011-es idény bajnoka a Videoton FC ? Az a csapat, amely 2008 óta mezén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nyolcágú keresztjével lép pályára, mivel a klub kiemelt partnere a Szeretetszolgálat, elismerve annak társadalmi szerepvállalását.
A Videoton FC tulajdonosa a sportsikereken túl számít sportemberi példamutatástokra is, mivel a társadalmi felelősségvállalás erősítése is szívügye.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat nevében köszönöm az elmúlt idény mérkőzéseinek izgalmait, és a szurkolás örömét.

Kívánom, hogy a csapat bajnokhoz méltó játékkal folytassa szereplését a következő mérkőzéseken, legyen szó a kupadöntőről, vagy a soron következő nemzetközi megmérettetésről.

A sikerhez a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nevében mindannyiotoknak szeretettel gratulálok.
Hajrá VIDI !

Székesfehérvárott, a Királyok városában 2011-ben

 

Kozma Imre
apostoli protonotárius
a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43