(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Telefonos adománygyűjtés
Hírek
2009.11.27.

Telefonos adománygyűjtés

Iklódi András vállalkozó, több gazdasági lap tulajdonosa, néhány évvel ezelőtt megalapította a Nemzeti Segélyvonal Alapítványt.
 
 
Iklódi András vállalkozó, több gazdasági lap tulajdonosa, néhány évvel ezelőtt megalapította a Nemzeti Segélyvonal Alapítványt. Az Alapítvány célja nagyobb katasztrófák esetén mobiltelefonos adománygyűjtés, amelyet a nagy országos segélyszervezetek programjainak támogatására fordítanak. A cél elérése érdekében a kuratóriumban e segélyszervezetek vezetői hozzák a döntéseket továbbá képviselteti magát az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is. A Kuratórium elnökét évente a tagok közül sorban választják meg. Az Alapítványban részt vevő segélyszervezetek: Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Baptista Szeretetszolgálat, Katolikus Karitász, Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, Magyar Vöröskereszt.
 
A Nemzeti Segélyvonal adománygyűjtő hívószáma 1752, amelynek felhívása 250 Ft adomány befizetését jelenti. A rendszer működőképes és készenléti állapotban van. Minderről 2009. november 27-én sajtótájékoztató keretében számoltak be a nyilvánosságnak a Kuratórium tagjai és Iklódi András alapító.


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43