(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Leendő szociális gondozók találkoztak
Hírek
2014.04.15.

Leendő szociális gondozók találkoztak

Szociális gondozókat képző iskolák számára szervezett szakmai találkozót Pátyon a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szociális Gondozó és Ápolóképző Szakiskolája. Az eseményről az iskola vezetése küldött beszámolót.
 

2014. április 1-jén szakmai találkozót szerveztünk a pátyi Gondviselés Házban olyan katolikus iskolák részére, ahol szintén van szociális gondozó képzés. A meghívott vendég iskolák a következők voltak:
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Devecseri Szakiskola
Szekszárdi Kolping Katolikus Szakképző Iskola
Farkas Edit Római Katolikus Szakképző Iskola és Kollégium.

A napot az otthon kápolnájában kezdtük gondolatébresztő imádsággal, majd Szécsi Katalin vezetésével megismerkedtünk a pátyon működő máltai intézmények hétköznapjaival. Utána a könyvtárban az előzetes felhívásnak megfelelően minden iskola diák csapata bemutatta saját iskoláját és települését a többieknek. Edéd után szakmai és tréfás kvízjátékok szórakoztatták a tanulókat, míg tanáraik egy beszélgetés keretében vitatták meg a szakmai oktatás aktuális problémáit.

Tartalmas és vidám napot töltöttünk együtt, egy általunk indított kezdeményezés részeként, amelynek remélhetőleg a következő tanévben Szekszárdon lesz folytatása.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43