(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Ajándék tanszerek a Zöld Pardonból
Hírek
2012.09.12.

Ajándék tanszerek a Zöld Pardonból

A Máltai Szeretetszolgálat segítségével a bodrogközi kistérségben élő családok is kapnak abból a tanszer adományból, amelyet a Zöld Pardon néven ismert szórakozóhely és a Jól-Lét Közhasznú Alapítvány gyűjtött a nyár végén.

Idén először hirdette meg jótékonysági tanszergyűjtő akcióját a Zöld Pardon és a Jól-Lét Közhasznú Alapítvány. Mivel sok családnak nehézséget okoz kigazdálkodni az iskolaszerek árát, a Zöld Pardon úgy döntött, hogy augusztus 21. és szeptember 1. között gyűjtőakciót szervez a rászorulók megsegítésére. A kezdeményezés mellé álltak a fellépő zenekarok, az Alvin és a Mókusok, a Vad Fruttik, a Kowalsky meg a Vega, a 30Y, a Road, a Subscribe, a Compact Disco és az Anna & the Barbies is. A művészek arra kérték rajongóikat, hogy a koncertekre vigyenek magukkal új vagy használt, de még jó állapotban lévő tanszereket, például táskát, tolltartót, füzetet, vonalzót, radírt.


Két hét alatt 450 füzetcsomag, tízméternyi vonalzó, legalább 50 iskolatáska, több száz tolltartó, több ezer toll, ceruza érkezett. Annyi adomány gyűlt össze, ami 15 általános iskolai osztálynak elegendő lesz a tanévkezdéshez.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43