(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Adni öröm Sárospatakon
Hírek
2008.02.04.

Adni öröm Sárospatakon

Tizenkilenc gimnazistából áll a sárospataki máltai ifjúsági csoport, akik a tavalyihoz hasonlóan az "Adni öröm" akció mintájára tartós élelmiszereket gyűjtöttek rászorulók, nélkülözők részére a helyi CBA áruházban december 11-15-e között.
Tizenkilenc gimnazistából áll a sárospataki máltai ifjúsági csoport, akik a tavalyihoz hasonlóan az "Adni öröm" akció mintájára tartós élelmiszereket gyűjtöttek rászorulók, nélkülözők részére a helyi CBA áruházban december 11-15-e között. Az akció során közel 800kg tartós élelmiszer gyűlt össze az alapvető élelmiszerektől a konzerveken át az édességekig.

120 csomagot tudtunk készíteni, amelyből 90 csomagot a Családsegítő Szolgálat munkatársainak segítségével Sárospatakon, 30 pedig Sátoraljaújhelyen osztozzunk szét – mondta Csehely Tamás szervező, a sátoraljaújhelyi máltai Gondviselés Háza intézményvezetője. Mindent összevetve az akció egy hétig tartott, és közel 150 nélkülöző, rászorult, vagy magányos embernek, illetve családnak tudtunk örömöt szerezni Karácsony előtt. Ezúton köszönjük, minden adományozó jóságát, hiszen ő általuk sikerült egy kis boldogságot csempészni nélkülözők és magányos emberek szívébe! Köszönjük a CBA áruház vezetőségének, hogy lehetőséget adtak a gyűjtésre.

"Boldog az, akinek gondja van a nincstelenre, ha bajba kerül, megmenti az Úr". (41.zsoltár)Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43