(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Tanévkezdés máltai táskával
Hírek
2010.08.31.

Tanévkezdés máltai táskával

Az árvíz sújtotta településeken több mint ezerötszáz alsó tagozatos tanuló kezdheti új iskolatáskával a tanévet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat jóvoltából.
 
Az árvíz sújtotta településeken több mint ezerötszáz alsó tagozatos tanuló kezdheti új iskolatáskával a tanévet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat jóvoltából. A karitatív szervezet a katasztrófavédelem által külön kategóriába sorolt, az árvíz által leginkább sújtott hat észak-magyarországi településre vitte el ajándékát, hogy a gyermekes családokra iskolakezdéskor nehezedő anyagi terheket a maga eszközeivel mérsékelje.
A külföldről kapott, kiváló minőségű táskát valamennyi alsó tagozatos kisdiák megkapja.
Edelényben három iskola alsó tagozatosai, Felsőzsolcán, Onga Ócsanáloson, Ónodon, Szendrőládon és Szikszón pedig egy-egy oktatási intézmény kisdiákjai, összesen ezerötszázharmincan vehették át a Máltai Szeretetszolgálat ajándékát.
A szeretetszolgálat felsőzsolcai képviselete továbbra is nyitva tart, a szervezet munkatársai és önkéntesei a következő hetekben is segítik az árvízkárosult családokat életük újrakezdésben.
 
Molnár Oszkár edelényi polgármester (balról a második) a felsőzsolcai kirendeltség dolgozói körében az új iskolatáskával
 


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43