(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Több mint ezer köbméter ruha!
Hírek
2008.05.19.

Több mint ezer köbméter ruha!

Várakozásokat felülmúló siker a Máltai Szeretetszolgálat "Foltmentes Adomány" országos ruhagyűjtő kampánya során Adakozók tízezres nagyságrendben, több mint ezer köbméter ruhaadomány, újabb céges felajánlás.
További képekért
klikk
(4 kép)
 
Várakozásokat felülmúló siker a Máltai Szeretetszolgálat
"Foltmentes Adomány" országos ruhagyűjtő kampánya során
 
Adakozók tízezres nagyságrendben,
több mint ezer köbméter ruhaadomány,
újabb céges felajánlás.
 
Becslések szerint eddig mintegy tízezren csatlakoztak a "Foltmentes adomány" kampányhoz, és több mint ezer köbméter ruhát juttattak el a gyűjtőpontokra.
 
Az összegyűlt ruhákat folyamatosan szállítják a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tavasszal átadott, hajléktalanokat foglalkoztató mosodájába, ahol a Reckitt Benckiser Magyarország Kft. által adományozott termékekkel kitisztítják őket, majd ezek után kerülnek a rászorulókhoz a Máltai Szeretetszolgálat országos hálózatán keresztül.
 
Március elején indította útjára a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Vanish jótékonysági ruha- és adománygyűjtő programját, amelynek során mintegy negyven áruházban és háromszáz Máltai Ponton adhatják le az adakozni szándékozók ruhaadományaikat. Az akció június 31-ig tart.
 
A program sikerén felbuzdulva a Reál Hungária Élelmiszer Kft. úgy döntött, hogy szívesen áll a jó ügy mellé, ezért májusban minden Reál üzletben eladott Vanish termék után 10 forintot adományoz a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak. A Máltaiak a Vanish gyártójától, a Reckitt Benckisertől márciusban minden Magyarországon eladott Vanish termék után szintén kaptak 10 forintot. Az így összegyűlt összeget további jótékonysági programokra fordítja majd a Szeretetszolgálat.
 
A Vanish életében ez az első ilyen nagyszabású jótékonysági kampány, de látva azt, hogy mennyien segítettek, szeretnének hagyományt teremteni az akcióval. Nagy örömmel fogadták, hogy a Reál is csatlakozott, és segíti a programot.
 
A kampánnyal kapcsolatos egyéb információk a www.vanish.hu weboldalakon találhatók.
 
 
 
 
 
 
 


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43