(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » A szeretet árvái
Hírek
2010.04.11.

A szeretet árvái

A Duna Televízió az adventi vasárnapokon és karácsonykor „Szeretet árvái” címmel ötrészes sorozatban igyekezett felhívni a figyelmet a szeretetet, vagy családot, vagy anyagiakat, vagy együttesen mindezeket nélkülöző gyerekekre.
 
A Duna Televízió az adventi vasárnapokon és karácsonykor „Szeretet árvái” címmel ötrészes sorozatban igyekezett felhívni a figyelmet a szeretetet, vagy családot, vagy anyagiakat, vagy együttesen mindezeket nélkülöző gyerekekre. Technikai segítséget nyújtottunk a televíziónak, amikor a képernyőn feltüntetett bankszámlánkra befizetett adományokat fogadtuk és azokat a műsorban bemutatott gyerekeket támogató szervezetek részére eljuttattuk.
 
A filmek nyomán az elkülönített számlára 1.600.000 Ft-ot fizettek be a nézők, és egy másik bankszámlára további 300.000 Ft felajánlást kaptunk. Az adományokkal egyenlő arányban a következő programok működését segítette a Duna Televízió:
  • a délvidéki Poverello alapívány által fenntartott „Lurkó Házak” lakóinak támogatása
  • az SOS Gyermekfalu kecskeméti intézményében élők programjai,
  • a dévai Szent Ferenc Alapítvány házaiban élő árva gyermekek étkeztetése,
  • a délvidéki Oroszlámos település helyi plébániája által szervezett gyermekétkeztetési program,
  • a kárpátaljai Gyertyánligeten élő rászoruló gyermekek étkeztetési programja a Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével.
 
A Duna Televízió április 4-én sugárzott műsorában Kozma Imre atyával, Szeretetszolgálatunk elnökével folytatott beszélgetés során számolt be a „Szeretet árvái” programmal kapcsolatos gyűjtés eredményéről.
 
 
A riportot megtekinthetik, ha ide kattintanak.


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43