(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Játszótér programunk támogatása
Hírek
2010.03.29.

Játszótér programunk támogatása

A Béres Gyógyszergyár Zrt.
 
A Béres Gyógyszergyár Zrt. a tavalyi esztendőben forgalmazott Actival Kid tabletták értékesítéséből származó bevételből dobozonként 10 Ft támogatást ajánlott fel Szeretetszolgálatunknak. A 20 éves családi vállalkozás a 20 éves Máltai Szeretetszolgálat által fenntartott máltai játszóterek működését teszi lehetővé.
 
Az adomány ünnepélyes átadására 2010. máricus 29-én Országos Központunkban került sor. Béres Klára a Béres Gyógyszergyár kommunikációs igazgatója közös felelősségünkről beszélt. Mint mondta: „A jövőnk azon múlik, mire neveljük gyermekeinket. Minden egyes gyermek odafigyelést, gondoskodást igényel. Sajnos vannak köztük, és nem is kevesen, akik hiányt szenvednek, akik nehezebb sorban élnek. A rájuk figyelés minden felelős embernek kötelessége. Öröm számunkra, hogy mi, akik 20 éve érzékenyen, aktív társadalmi szerepvállalással segítjük a rászorultakat, a Máltai Szeretetszolgálattal szövetségben most részesévé válhatunk egy olyan komplex program megvalósításának, amely elsősorban a hátrányos helyzetű gyermekek szocializációját, képesség-fejlesztését szolgálja.”
 
Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke köszönetet mondott az adományért. Nagyra értékelte, hogy a Béres Gyógyszergyár a gazdasági nehézségekkel és erkölcsi válsággal küzdő Magyarországon játszótereinket támogatja.
 
 
Béres József és Béres Klára a támogatás átadásakor 
Kozma Imre atya társaságában
 


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43