(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Ebédosztás Karácsonykor
Hírek
2008.02.01.

Ebédosztás Karácsonykor

Ötszáz adag sertéspörköltet főztek a szegényeknek Miskolc-Tapolcán a Kemencés vendéglőben, amit december 24-én délben a miskolci csoport osztott ki azoknak, akik eljöttek a miskolci belvárosi egykori Erzsébet fürdő jelenleg használaton kívüli épületébe.
Ötszáz adag sertéspörköltet főztek a szegényeknek Miskolc-Tapolcán a Kemencés vendéglőben, amit december 24-én délben a miskolci csoport osztott ki azoknak, akik eljöttek a miskolci belvárosi egykori Erzsébet fürdő jelenleg használaton kívüli épületébe. Nemcsak hajléktalanokat, hanem rászorulókat és kisnyugdíjasokat is vártak azok, akik összefogtak, hogy némi örömet szerezzenek a nélkülözőknek. Önkéntesek karácsonyfát állítottak fel erre az alkalomra, egy vállalkozó termoszedényeiben szállította a helyszínre a meleg ételt. Mikokai Vince máltai lelki vezető esperes-plébános úr áldotta meg az ételt és azokat az embereket, akik jövedelmük egy részét vagy idejüket ajánlottak fel azzal a céllal, hogy kevesebb éhező legyen.

Támogatóinknak ezúttal is köszönetet mondunk: Nagyházi Mihály adományozta és főzte meg az ebédet, Bocsi András vállalkozó nyitotta meg a termet és rendezte be, Gyöngyösi Tibor hangosítással biztosította a karácsonyi énekeket.
 
Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43