(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Használt elektronikai berendezések, házartásigépek gyűjtése
Hírek
2009.12.19.

Használt elektronikai berendezések, házartásigépek gyűjtése

A MAGYAR MÁLTAI SZERETETSZOLGÁLATSZIKSZÓI CSOPORTJÁNAK FELHÍVÁSA! A Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Hajléktalanokért Közalapítvány és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Alapítványa (OFA), létrehozta Tarnabodon a "Befogadás" Nonprofit Kft-t.
         A MAGYAR MÁLTAI SZERETETSZOLGÁLATSZIKSZÓI CSOPORTJÁNAK FELHÍVÁSA!
 
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Hajléktalanokért Közalapítvány és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Alapítványa (OFA), létrehozta Tarnabodon a "Befogadás" Nonprofit Kft-t.
 
A Kft. Tarnabodra telepített, egykori hajléktalan embereket foglalkoztat. Az egykor hajléktalan emberek,  használt számítástechnikai, elektronikai berendezéseket, háztartásigépeket szerelnek szét, a még használható alkatrészeket eladják, a használhatatlanokat, hulladékként megsemmisítésre leadják. Felhívjuk a csoportunkhoz tartozó települések önkormányzatainak, és lakosainak figyelmét erre a lehetőségre. A megsemmisítésre leadott berendezésekről igazolást adunk, amely bizonyítja az ártalmatlanításra történő átadást. Az eszközöket, háztarásigépeket,  bármikor átvesszük a Szikszó Kossuth utca 3 szám alatti raktárunkban. Leadás szándékáról a csoportvezetőjét kell értesíteni a 46/396527, vagy a 30/5038108.as telefonszámon. Aki nem tudja lehozni, az adományozónak is megfelelő időpontban, érte megyünk. Ami nekünk hulladék, nekik munkahely.
 
 
 Szikszó 2009. július 6.                                                                                              Suhajda József sk.
                                                                                                                                          csoportvezető
 
A legutóbbi szállítmány elvitelekor, arról tájékoztattak, hogy hűtőszekrényeket nem tudnak fogadni, mert a gáztartályok megsemmisítését végző üzem, a kis mennyiség miatt a tartály meg -semmisítését nem vállalja.
 
 


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43