(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » A Szeretet dobozkái
Hírek
2009.12.20.

A Szeretet dobozkái

2009.
 
2009. december 2-án keltek útra, és immár 3. alkalommal is célba értek. Erdély különböző településeire jutottak el: Bánffyhunyad, Torda, Atyha, Erdőszentgyörgy, Székelyvarság, Koronka iskoláiba és óvodáiba, valamint Radnót, Marosszentgyörgy egyházi közösségeinek gyermekeihez. Pál atya marosvásárhelyi és sárpataki gyermekotthonának lakói számára is sikerült örömet szerezni, a gyermekek által küldött ajándékokkal és a kézzel kötött, gyönyörű pulóverekkel, melyeket dr. Réfy Miklósné szorgos keze munkáját dicsérik. A dobozkák eljutottak Ülkére is, nyári táborozásunk színhelyére, ahová a környék kis települései
 
„Ülke, Székelyszentkirály, Székelyfancsal, Székelyszenttamás” gyermekei sereglettek össze, izgatottan várva a szeretet üzenetét, mely a magyarországi gyermekektől kapott csomagokban érkezett meg hozzájuk.
A Dél-alföldi régió adományát elkísérte dr. Réfy Miklósné, a kalocsai csoport vezetője, Natalie Lorenz német önkéntes és Mihály József, a kecskeméti csoport munkatársa, valamint Szakál Klára régiós adomány-koordinátor.
A mintegy 1000 darab csomagból 500-at Erdélybe tudtunk eljuttatni, a többit egy közeli alkalommal, a határhoz közel eső városba, Nagyváradra viszünk, az ottani püspökségen keresztül kerül szétosztásra.
 
További képek tekinthetők meg ide kattintva!
 
Szakál Klára
 


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43