(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Új előadássorozatot indít Kiskunfélegyházán a Máltai Szeretetszolgálat
Hírek
2016.03.10.

Új előadássorozatot indít Kiskunfélegyházán a Máltai Szeretetszolgálat

A testi-lelki egészség megőrzését segítő előadássorozatot indított Kiskunléfegyházán a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi csoportja. Az első alkalomról az infokiskunfelegyhaza.hu beszámolóját közöljük.
 

Többet adnak mint táplálék!


A Máltai Szeretetszolgálat előadássorozatokkal is próbálja segíteni a rászorulókat. Köztudott, hogy a szeretetszolgálat rendszeresen adományoz magánembereknek, a lakosságnak keddi és csütörtöki napokon. Ez hozzávetőlegesen 40-50 főt érint. Ezen túlmenően szeretnénk többet is nyújtani, mint élelmiszer vagy épp ruházat illetve tartós használati cikk. Ebből az elhatározásból született, hogy ezentúl havi rendszerességgel előadásokat tartsunk különböző témában az érdekelteknek – tudta meg a kiskunfélegyházi hírportál a A Máltai Szeretetszolgálat helyi vezetőjétől, Farkas Ádámtól.

A március 8-án rendezett alkalommal Csősziné Juhász Ildikó ápolási igazgatót hallhatták az érdeklődők, aki a Kiskunfélegyházi Kórházból érkezett a Máltai Szeretetszolgálat Móra tér 11. sz. alatti közösségi házába. A nap témája a prevenció és szűrővizsgálatok köré csoportosult. Az érdekes és mindenre kiterjedő előadást megelőzte egy vércukorszint- és vérnyomásmérés.
 

 


A Szeretetszolgálat legfőbb célja, hogy a következő előadásokra is rendszeresen eljöjjenek az érdekeltek, mind a testi, mind pedig lelki egészségük megtartása vagy épp visszaszerzése érdekében.

Forrás és további képek: infokiskunfelegyhaza.huKapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43