(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Családi nap Szolnokon
Hírek
2014.06.24.

Családi nap Szolnokon

A városrész szociális rehabilitációját célzó projekthez kapcsolódva családi napot szervezett Szolnokon a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza.
 
További képekért
klikk
(4 kép)

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szolnoki Csoport Gondviselés Háza a „Szolnok, Nyugati Városrész Szociális Rehabilitációja” projekt keretében „Együtt a Szolnoki Családokért” címmel és ÉAOP-5.1.1/B2-13/PA-1-12 regisztrációs számmal 2014. június 22-én 8-16 óráig a helyi közösség összekovácsolását és környezettudatos magatartásra nevelését elősegítő családi napot szervezett.

A Családi Nap keretében a Kaméleon Improvizációs Társulati fellépése az egyéni és szociális kompetenciafejlesztést célozta meg, a Sodrás Népzenei Kisegyüttes műsorában a hagyományőrző népzene alapjait tanították a résztvevőknek.

Rendezett életvitelre való nevelés keretében megismerkedhettek a gyógynövények különböző fajtáival, a közösségerősítés érdekében pedig főzőverseny került megrendezésre, melyen a résztvevőket értékes nyereményekkel jutalmaztuk. A program elemei közé tartozott még az egész napos kézműves foglalkozás, és az itt készített ajándéktárgyakat hazavihették a gyermekek.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43