(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Hálózat a közösségért
Hírek
2009.08.07.

Hálózat a közösségért

A Délmagyarországi Áramszolgáltató Zrt.
 
 
A Délmagyarországi Áramszolgáltató Zrt. (Démász) - a Magyar Energia Hivatal (MEH) határozata alapján - visszatéríti a 2008. évi, az egyetemes szolgáltatás árrés többletéből származó bevételének meghatározott részét. A MEH módosító határozata alapján a Démász a visszatérítendő összeg 60 százalékát a kormány által létrehozott Krízisalapba fizeti be, míg 40 százalékát a Magyar Vöröskeresztnek és a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak juttatja, hogy így a rászoruló lakossági fogyasztókat támogathassa. Megállapodás történt arról, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kizárólag a Csongrád és Békés megyében élő rászorulókat fogja támogatni.
 
A rászorulók támogatásának részleteiről a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Démász megállapodást köt. Az együttműködés részleteinek kidolgozása megkezdődött.
 
Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a megállapodás megkötése után weblapunkon részletes tájékoztatást nyújtunk a támogatás igénybevételének lehetőségeiről. Közleményünket a későbbiekben weblapunkon olvashatják. Gondoskodni fogunk arról is, hogy az érintett területen a támogatási lehetőségről az arra rászorulók és az önkormányzatok időben tudomást szerezzenek.
 


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43