(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Öt faluban osztott ruhát a mohácsi csoport
Hírek
2013.12.18.

Öt faluban osztott ruhát a mohácsi csoport

Azt hiszem, ennyi embernek egyszerre még nem segítettünk - így összegezte a nap végén eredményeiket a mohácsi máltai csoport vezetője, miután öt dél-baranyai faluban befejezték a ruhaosztást.
 
További képekért
klikk
(2 kép)

A mohácsi máltai csoport tagjai öt dél-baranyai faluban járva ruhát, cipőt, adományokat juttattak el rászorulóknak.

A csapat a Twickel György máltai lovag által biztosított szállítójárművel - teherautó utánfutóval, sofőrrel - mintegy 200 doboz és 50 zsák ruhával, 15 zsák cipővel, és 20 doboz porcelánáruval kerekedett fel, hogy az adományokat a szegény vidéken szétossza.

Faludi Sándorné csoportvezető így számolt be az akcióról: „Nagy élmény volt megismerni ezt a területet! Sokat segítettek az ottani családsegítő munkatársai. A fő szervezést a beremendi Kubatovné Kelemen Anita végezte, nagyon gördülékenyen ment minden, sokat dolgozhatott a szervezéssel. A környező falvakból falubuszokkal hozták a rászorulókat, mindenhol sokan voltak, főként szegények. Beremenden ijesztően hatalmas tömeg jött össze, csak részletekben tudtuk beengedni őket a terembe. Az egyik csapatunk két faluban (Nagyharsány és Újpetre), a másik csapat három faluban (Magyarbóly, Siklósnagyfalu és Beremend) végezte a munkát. Azt hiszem, egy napon ennyi embernek egyszerre még nem segítettünk!”

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43