(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » ''Húsz éve segítünk'' konferencia
Hírek
2009.04.02.

''Húsz éve segítünk'' konferencia

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat megalakulásának húsz éves jubileumát az Észak-magyarországi Régió márciusban kiállítással és konferenciával ünnepelte.
 
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat megalakulásának húsz éves jubileumát az Észak-magyarországi Régió márciusban kiállítással és konferenciával ünnepelte. Március 6-án nyílt meg a régió munkáját bemutató kiállítás "Húsz éve segítünk" címmel, a miskolci Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központban, ahol fotóanyagot és tárgyi emlékeket állítottunk ki.
 
Március 25-én konferenciát rendeztünk, melyen részt vett Kozma Imre atya, az MMSz elnöke is. "Húsz év" címmel előadást tartott Dr. Köles József , a Hatvani Csoportunk alapítója.  A "Kezükben a jövő" az ifjúságról szólt és a határon átnyúló kapcsolatokról Szekeres Gábor régiótitkár és a miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium tanárai és diákjai szóltak.  A "Gondviselés Házá"-ról Kaló Edit miskolci intézményvezető helyettes és Budainé Nagy Katalin, módszertani munkatárs tartott előadást. Mindegyik témakörben egy-egy 20 perces film bemutatására is sor került. A konferenciát Imre atya beszéde zárta, mely nagy tetszést aratott nemcsak a máltaiak, hanem a meghívottak körében is.
 
Az ünnepi ülésre országgyűlési képviselőket, polgármestereket (ahol csoportunk van), szociális szakembereket, iskolák és egyházak képviselőit, adományozókat, közhivatalok képviselőit,  és azokat, akik kapcsolatban állnak velünk. Több mint kétszázan jöttek el, akik tenni tudnak a szegényekért, akikkel kapcsolatban áll a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.
 
 
 


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43