Hírek
2012.10.10.

Adomány biztosításkötéssel

CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. és a Máltai Szeretetszolgálat együttműködésének köszönhetően biztosítások kötésével is támogatható a Szeretetszolgálat. A maltai.clb.hu oldalon kötött biztosítások díjának 1 százalékával a karitatív szervezet munkáját támogatják a szerződést kötő ügyfelek. A lakásbiztosítások újragondolásával most pénzt is lehet spórolni.

A lakásbiztosítások felülvizsgálatát, kedvezőbbre cserélését ajánlja az alkusz cég az online biztosítási díj kalkulátor segítségével.
A biztosítási adó törvény értelmében január elsejétől 10% mértékű biztosítási adót kell fizetni a lakásbiztosítások után. Aki még idén kedvezőbbre cseréli a lakásbiztosítását, az alacsonyabb díj után alacsonyabb adót is fog fizetni.
A lakásbiztosításokat eddig általában nem vizsgálták felül az emberek, nem váltották eddig olcsóbbra, mégis korszerűbbre. Sok lakásbiztosításnál 5-10 éve folyamatosan emelkedik a biztosítás díja, vele a biztosított összeg is. Az elérhető biztosítások választéka a maltai.clb.hu oldalon elérhetők.

 

PDF | nyomtatás | oldal teteje