Hírek
2012.10.01.

Sérült gyermekek kirándulása az Állatkerben (máltai blog)

A Sérült Gyermekek Napján a keszthelyi Gondviselés Háza egésznapos kirándulást szervezett a budapesti Állatkertbe. Az emlékezetes napról Klaczné Tar Ibolya intézményvezető készített beszámolót.

A Sérült Gyermekek Napján a keszthelyi Gondviselés Háza a budapesti Állatkertbe látogatott. A MÁV akadálymentes kocsit biztosított negyvenfős csoportunk számára. Kerekesszékes és halmozottan sérült fiataljaink utaztatását így színvonalasan és kényelmesen tudtuk megoldani a készséges és hozzáértő MÁV dolgozók segítségével. A Keleti pályaudvartól a Hősök teréig a BKV akadálymentes járataival közlekedtünk.

A délutánt az Állatkertben töltöttük. Nagy érdeklődéssel figyeltük a sokféle különleges állatot, és hallgattuk az állatgondozók izgalmas előadásait, bemutatóit. Táncoltunk az Alma együttes muzsikájára, találkoztunk Tóth Gabival, tombolán focilabdát nyertünk. Izgalmakkal teli, élményekben gazdag kiránduláson vehettünk részt.

Köszönet a Fővárosi Állat és Növénykert, a MÁV és a BKV dolgozóinak, hogy lehetővé tették számunkra ezt a csodálatos napot.

PDF | nyomtatás | oldal teteje