Hírek
2012.09.09.

Hajléktalan emberek is szurkoltak (máltai blog)

Veszprémben lassan hagyománnyá válik, hogy a város kulturális és sportlétesítményei időről időre meghívják a hajléktalan szálló lakóit. Ezúttal az MKB Veszprém KC és a Ferencváros kézilabda mérkőzésre látogathattak ki az érdeklődők. Palkovics János szociális munkás beszámolója.


2012.szeptember 5-én, a Máltai Szeretetszolgálat veszprémi Befogadás Háza Rehabilitációs Szálló részéről tizedmagunkkal nézhettük meg az MKB Veszprém KC – FTC férfi kézilabda-mérkőzést a Veszprémi ARÉNA Sportcsarnokban.

Mint már korábban is, forrásig izzó hangulatú légkörben és környezetben szurkoltuk végig a két csapat gigászi küzdelmét, amit az olimpikonokkal felvértezett MKB Veszprém KC jelentős előnnyel – az első kapott gól után már végig vezetve – meg is nyert.

Kitűnő hangulatban izgultuk végig a játékot, s a hely atmoszférája mellett a szép környezettől is feldobódva, friss élményekkel gazdagodva vágunk neki a szürke hétköznapok taposómalmának. Reméljük, hogy a köznapok egyhangú küzdelmeit –és monotonitását az ünnepnapok és az ilyen vagy hasonló ünnepi alkalmak talán feledtetni tudják mindnyájunkkal, ha mi magunk is megteszünk minden tőlünk telhetőt az egyéni boldogulásunk érdekében. Köszönjük a Csarnok Kft. Vezetőségének a lehetőséget.
 

PDF | nyomtatás | oldal teteje