Hírek
2012.06.08.

Erdélyi nyaralás - Pályázat devecseri diákoknak

Erdélyi nyaralásra hirdet pályázatot a Magyar Máltai Szeretetszolgálat az Emberi Erőforrások Minisztériumának közreműködésével devecseri diákoknak.Olyan hetedik és nyolcadik osztályos tanulók jelentkezhetnek, akik devecseri állandó lakcímmel rendelkeznek. Jelentkezés és részletek itt, a www.maltai.hu honlapon.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat az Emberi Erőforrások Minisztériumának közreműködésével pályázatot hirdet egy 2012. július 23-28. között megrendezésre kerülő erdélyi nyaralásra. A pályázatra minden devecseri állandó lakos, valamely iskola 7. vagy 8. osztályába járó tanuló jelentkezhet.

Tájékoztató a programról
A tanulókat autóbusszal szállítjuk az erdélyi Mikóujfalura, a Romániai Máltai Segélyszolgálat ifjúsági táborába, ahol összkomfortos kis faházakban kerülnek elszállásolásra. A táborhelyről további információk és képek itt találhatók: http://www.maltez.ro/index-hu.php?id=95 és http://www.facebook.com/media/set/?set=a.211691958888134.51999.211682145555782&type=3&l=a9623239a5

A tábor alatt kirándulásokat szervezünk Parajdra a Sóbányába, Szovátára a Medve tóhoz, Csíksomlyóra, a Szent Anna tóhoz, Kézdivásárhelyre, Csernátra és a táborban a helyi fiatalokkal együtt változatos kézműves és sport programok biztosítják a kikapcsolódást. A csoportot a devecseri általános iskola öt tanára kíséri el.

Jelentkezési feltételek
Minden devecseri állandó bejelentett lakhellyel rendelkező, valamely iskola 7. vagy 8. osztályos tanulója egyénileg jelentkezhet 2012. június 11-17. között a Magyar Máltai Szeretetszolgálat honlapján található kérdőív kitöltésével.

Az utazás teljes költségét (buszköltség, utasbiztosítás, szállás, ellátás, programok) a Magyar Máltai Szeretetszolgálat biztosítja, a résztvevőknek csak a jókedvről és költőpénzről kell gondoskodniuk. Az utazáshoz személyazonossági igazolványra vagy útlevélre és Európai Egészségbiztosítási Kártyára van szükség. (Ezek beszerzését a nyertes pályázóknak 2012. július 20-ig egyénileg kell megoldani.)

A pályázatokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat bírálja el, az eredményéről minden jelentkezőt 2012. június 22-ig e-mailen tájékoztatunk.

Online jelentkezési lap

 

PDF | nyomtatás | oldal teteje