Hírek
2011.10.02.

Generációk találkoztak Miskolcon (galéria és videó)

Kisiskolások műsorával köszöntötték a miskolci ápolási otthon lakóit az idősek napján. A vendégségbe érkező iskola igazgatója szerint fontos, hogy a fiatalság elsajátítsa azt a bölcsességet, amit az idős emberek életük során megszereztek. Az ünnepségről Szekeres Gábor régiótitkár küldött képes beszámolót.
További képekért
klikk
(13 kép)

Az idősek világnapja illetve az októberi idősek hónapja alkalmából köszöntöttük Miskolcon az ápolási otthon és az idősek otthonában lévő hajlott korúakat. A népkonyha étkezőjében rendezett eseményen dr. Csiba Gábor miskolci csoportvezető üdvözlő szavai után a Móra Ferenc Általános Iskola kisdiákjai műsorral és saját készítésű ajándékkal kedveskedtek a megjelenteknek.
Budáné Tóth Gabriella iskola igazgatónő elmondta, hogy fontosnak tartja, hogy a generációk megismerjék egymást, és a fiatalság elsajátítsa azt a bölcsességet, amit az idősek életük folyamán megszereztek.
A Máltai Szeretetszolgálat rendezvényeibe bevonják az önkénteseket, időseket, fiatalokat egyaránt, lehetőséget teremtve arra, hogy minél több ember megérezhesse, egymásra figyelni szükséges, és hogy jó adni, amire mind addig van szükség, amíg az ember él.

(A városi televízió felvételét ide kattintva érheti el)

PDF | nyomtatás | oldal teteje