Hírek
2008.08.26.

''Jegyet jegyért'' akció

4-1-re győztünk - Élménybeszámoló az egyik mérkőzésről A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Fehérvár FC „Jegyet jegyért!” akciója a 7-10.
 
4-1-re győztünk - Élménybeszámoló az egyik mérkőzésről
 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Fehérvár FC „Jegyet jegyért!” akciója
a 7-10., illetve a 11-12. évfolyamos tanulók számára
 
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Fehérvár FC közötti együttműködés elsődleges célja, hogy a helyi ifjúsági közösségek olyan értékteremtő és értékmegőrző programokkal gazdagodjanak, amelyek hatékonyan hozzájárulnak a fiatalok egészséges testi-lelki-szellemi fejlődéséhez.
 
A két szervezet egyik első ilyen közös programja a „Jegyet jegyért!” elnevezésű akció. A program során 7., 8., 9. és 10. évfolyamos diákokat szólítunk meg. Ezek a tanulók lehetőséget kapnak arra, hogy a Fehérvár FC hazai mérkőzéseit térítésmentesen látogassák. A részvétel feltétele, hogy a diák vállalja: félév végére legalább egy fő tantárgyból legalább egy osztályzatot javít (kitűnő tanuló esetén ezt az eredményét megőrzi), és a testnevelés órákon aktívan részt vesz.
 
Azok a 11. és 12. évfolyamos tanulók, akik azt vállalják, hogy szabadidejükben szívesen segítik rendszeresen 7., 8., 9. és 10. évfolyamos társaikat tanulmányi céljaik megvalósításában, illetve a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot a program lebonyolításában, szintén lehetőséget kapnak a mérkőzések ingyenes látogatására.
 
A „Jegyet jegyért!” akció első fordulója a tanulmányi félév végéig tart. A tanulmányi eredménye javítását (vagy a kitűnő eredménye megtartását) vállaló diáknak szeptemberben megelőlegezzük a bizalmat, így részt vehet a labdarúgó bajnokság őszi fordulójának fehérvári mérkőzésein. Amennyiben a vállalását sikerül teljesítenie, a következő félévre (tehát az év végi eredményére) újabb vállalást tehet, és így a tavaszi forduló hazai labdarúgó-mérkőzéseire is belépési lehetőséget nyer. Ha a vállalást félévre nem sikerül teljesíteni, a program folytatása esetén a következő tanév elején pályázhat újra.
 
A programot a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Székesfehérvári Csoportja gondozza (kapcsolat: Fehér Györgyné Marianna, e-mail cím: mmsz.szekesfehervar@maltai.hu), a jegyeket a Fehérvár FC bocsátja rendelkezésünkre.
 
Szeretettel várjuk a jelentkezőket a „Jegyet jegyért!” programunkba! Tisztelettel kérjük a szülőket, iskolákat – osztályfőnököket, testnevelő tanárokat – legyenek segítő partnereink!
 

Kapcsolódó írások a Rólunk írták című oldalon
 
4-1-re győztünk - Élménybeszámoló az egyik mérkőzésről
PDF | nyomtatás | oldal teteje