|
További képekért klikk (6 kép) |
Tatabányán a Glóbusz Kutató–innovációs és Környezetvédő Egyesület VI.
alkalommal rendezte meg a mára már mondhatni, országossá nőtt, Faszén Fesztiválra keresztelt gasztronómiai dzsemboriját, melyre közel félszáz csapat nevezett.
Az idei évben a nemzetközi konyha jegyében hirdettek főzőversenyt a szervezők, s az egyetlen kitétel az volt, hogy kizárólag szabad tűzön készülhet az étel.
Játszótéri csapatunk kamaszokkal felvértezve, s Erdélyből érkezett önkéntesünk hathatós közreműködésével vinettát (padlizsánkrémet), tárkonyos- zöldséges csirkeragut túrós puliszkával és kürtöskalácsot készítettünk, amely menü elnyerte a TV Paprika két sztárséfjének tetszését.
Bende Róbert és Serényi Zsolt döntése alapján a Tatabányai Máltai Játszótér csapata a legjobb csapat kategóriában I. helyezést ért el.