Hírek
2011.08.15.

Kattintásra gyűlő támogatások

Közösségi aktivitást is mérő módszerek jelentek meg a különféle pályázatok elbírálásánál, egyre több helyen lehet szavazatokkal továbbjuttatni a legnépszerűbb indulókat. A Máltai Szeretetszolgálat nemrégiben a játszóterei honlapjának kialakítására gyűjtött ilyen szavazatokat, most az anyaotthonoknak adományozott mosó- és mosogatógépekhez szükséges tisztítószerekhez indított játékos gyűjtést a Facebookon. Az akciókról Solymári Dániel projektvezető és Adányi László programvezető tájékoztatott.

 

Adomány-termelő játék

Több éve együtt dolgozunk a Reckitt Benckiser Magyarország Kft-vel, amely különböző formában nyújtott támogatást a Szeretetszolgálatnak. Idén a Családok Átmeneti Otthonait támogatják, de nem csak a Szeretetszolgálat saját otthonait, hanem néhány partner intézményét is. Az otthonok mosó- és mosogatógépeket kapnak adományként, a hozzávaló mosópor és mosogatószer mennyisége azonban attól függ, hányan játszanak a Facebook oldalunkon található „Játszva támogass” programmal.

Ezért kérlek Benneteket, keressétek fel a www.facebook.com/maltai.szeretetszolgalat oldalt, ahol a baloldali menüsorban a „Játszva támogass” linkre kattintva segítsetek egy virtuális mosással, mosogatással. Kérem, hogy saját facebook oldalatok híroldalára posztoljátok ki a játékra vonatkozó információt, hogy minél több emberhez eljusson.

Információ a programról:
http://www.maltai.hu/?action=program&programid=27

Köszönettel:

Adányi László
programvezető
 

Nem a szavazatokon múlott

 

Lezárult a Startlap információs portál által kiírt nyílt pályázat, amelyre az egyes programokat a pályázatot kiíró szervezet internetes felületén lehetett nyílt szavazás útján a döntőbe juttatni. Arra kértünk Benneteket az elmúlt hetekben, hogy szavazataitokkal segítsétek a Szeretetszolgálat egyik játszóteres programjának forrásszerzését.

Annak ellenére, hogy ez a szavazási mód kicsit szokatlannak tűnhetett sokaknak, mégis nagy munkatársi összefogás alakult ki, a máltai pályázat az öt legnépszerűbb program egyikeként jutott a döntőbe. Ez ismét azt bizonyította, hogy nagy a munkatársi hálózat ereje, sokan adtátok le szavazataitokat, hiszen programunk sok száz aspiráló közül jutott tovább.

A szavazást követően azonban a zsűri nem a mi anyagunkat díjazta, így most csupán az általatok biztosított, kiemelt körbe kerültek öröme jutott számunkra. Reméljük azonban, hogy programunk más forrásból a jövőben megvalósulhat, tehát semmiképpen sem volt hiábavaló a közös munka.

Ez úton még egyszer köszönjük az együttműködéseteket és támogatásotokat.

Üdvözlettel:

Solymári Dániel
projektvezető


 

PDF | nyomtatás | oldal teteje