Hírek
2008.08.14.

Jótékonysági borárverés

A míves borok az idő múlásával nem vesztenek szépségükből, hanem tovább érnek, gazdagodnak.
  
A míves borok az idő múlásával nem vesztenek szépségükből, hanem tovább érnek, gazdagodnak. A borászok és a Máltai Szeretetszolgálat kapcsolata is ilyen, hiszen a közös rendezvényünk, a jótékonysági árverés évről évre megújulva egyre szervesebb és eredményesebb része a Borfesztiválnak.
 
 
Reményeink szerint idén sem lesz ez másként és újra együtt örülhetünk majd annak, hogy közös erőfeszítésünk sikere egyre több rászoruló embertársuk számára jelent nélkülözhetetlen segítséget. Idén azokat a családokat szeretnénk támogatni az árverés bevételével, akik otthonukban hősiesen ápolják beteg családtagjukat és erejüket nem kímélve mindent megtesznek szeretteikért.
 
 
A beteg kényelméért és az ápolók egészségéért sokat tehetünk azoknak az eszközöknek a kölcsönzésével, amelyek ma már a korszerű betegápolásban feltétlenül szükségesek. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat megalakulása óta áll helyt ezen a területen, és kéri támogatói segítségét ehhez a munkához. Most az árverés résztvevőit is arra bíztatjuk, jöjjenek el, lépjenek be borász barátainkkal alkotott csapatba azért, hogy idén is büszkén nyújthassunk közösen segítő kezet a hozzánk fordulóknak.
 
Időpont: 2008. szeptember 18.
Helyszín: Hadtörténeti Múzeum (Budai vár, Kapisztrán tér 2-4.)
 
  

A borfesztivál honlapja
 
Kapcsolódó hivatkozások a Rólunk írták című oldalon!
PDF | nyomtatás | oldal teteje