Hírek
2011.07.27.

Klikk a millióért

Az interneten keres támogatókat a Szeretetszolgálat egyik új pályázata, mely a máltai játszóterek közösségi funkcióit kívánja erősíteni egy ú,j komplex internetes portál létrehozásával. Az egymillió forintos díjat minden kategóriában az öt legtöbb szavazatot elért pályázat közül nyeri valaki. Napi egy klikk sokat lendíthet a máltai program esélyein.

Pályázatunkban a játszóterek és közösségeik interaktív felületét tervezünk létrehozni, amely internetes hálózat valós programokkal kiegészülve erősíti a meglévő csoportokat és járul hozzá új lakótelepi családok csatlakozására. Az így formált, azonban önszerveződő interaktív közösségi tér lehetőséget teremt a tapasztalatok, vélemények cseréjére, és erősíti a lakók közötti egységet. Közösségünk valós elemeket is tartalmaz: klubként működve jelenik meg a játszóterek életében. Tervezett internetes közösségi terünk helyet és lehetőséget nyújt a gyerekeknek a hasznos internetes időtöltésre, a programunkkal ismerkedőknek a betekintésre, az otthontartózkodó édesanyáknak a közösségépítésre és mindenki másnak a találkozásra. Komplex internetes portálunk fórumot, chatet, video megosztó felületet tartalmaz. Ezen felül széleskörű tartalommal jelentkezik a helyi közösségek számára.

Arra kérjük, és bíztatjuk a Szeretetszolgálat támogatóit, szavazatukkal támogassák törekvéseinket, hogy nyertes pályázatunk keretében megvalósíthassuk törekvésinket, és újabb programmal gazdagodhassanak a lakótelepi közösségek.

A pályázatunk adatlapja az alábbi linken található, ahol a szavazatotokat is várjuk:

http://megujulas.startlap.hu/?p=14875

A máltai játszóterekről ide kattintva olvashat bővebben.

 

Köszönjük a támogatói szavazatokat, bízunk benne újabb sikeres programot indíthatunk útjára.
 

PDF | nyomtatás | oldal teteje