Hírek
2015.02.26.

Olimpiai bajnok kajakozó adománya

Szabó Gabriella olimpiai bajnok kajakozó 5 millió forintot nyert azMTV Maradj talpon! című vetélkedőjében.A sportolónő a teljes nyereményét a Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlotta fel, egy új rohamkocsi megvásárlásához. Az MTV Családbarát című magazinja riportot készített a felajánlásról.

2015. február 4-én a Máltai Mentőszolgálat vendége volt Szabó Gabriella, olimpiai bajnok kajakozó, a magyar kajaksport örökös bajnoka. A látogatás apropóját az adta, hogy a sportolónő a Magyar Televízió Maradj talpon! című vetélkedőjén nyert 5 millió forint nyereményét a Máltai Szeretetszolgálatnak adományozta, ezen belül egy új rohamkocsi megvásárlásához ajánlotta fel.
Szabó Gabriella ismerkedését a Mentőszolgálatunkkal, illetve a 28-as számú rohamkocsival az MTV Családbarát magazinjának stábja is végigkísérte, a riport pedig látható volt a február 10-i adásban.
Jelenleg a mentőautó megvásárlásához szükséges összeg mintegy fele gyűlt össze vállalati- és magánadományozók, önkormányzatok és egyéb szervezetek jóvoltából.

A videó itt elérhető

PDF | nyomtatás | oldal teteje