Hírek
2014.12.01.

Egy rakat kirakat - a pályázat eredménye

Megszületett a döntés a MAHÍR Cityposzter és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös, a Dózsa György úti aluljáró kirakatainak hasznosítására kiírt pályázatán, a szakmai zsűri Porcz Patrik "Segíts egy rászorulónak" című pályaművét rangsorolta az első helyre. A tervek alapján megvalósuló alkotásokkal 2015 elején találkozhatunk majd az aluljáróban.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a MAHÍR Cityposzter pályázatot hirdetett minden, alkotó-kedvű, innovatív gondolkodású személy számára, a Dózsa György úti metrómegállóban álló, bérlő nélküli kirakatok kreatív kihasználására.

A pályázat célja kettős volt: 1. társadalmilag hasznos mondanivaló kerüljön a kirakatba, ami aktivitásra késztet valamint, hogy 2. kulturált, rendezett aluljáróban sétálhassunk, és hozzájáruljunk, épített környezetünk szépítéséhez.

A közel ötven beérkezett pályázat közül a pályázatot Porcz Patrik nyerte "Segíts egy rászorulónak" című pályázatával, melyet a pályázat kiírói - a tervek szerint-, 2015 év elején a Dózsa György úti aluljáróban megvalósítanak.

 

PDF | nyomtatás | oldal teteje