Hírek
2013.12.13.

Hétfőn kezdődik az Adni öröm! akció

December 16. és 21. között a SPAR-csoport 160 üzletében zajlik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország Kft. közös karácsonyi élelmiszergyűjtő akciója. Az Adni öröm! akciót tizenhetedik alkalommal rendezik meg. A szervezők reményei szerint ebben az évben is rászorulók tízezreinek sikerül szebbé tenni az ünnepet. Az elmúlt évben minden korábbinál több adomány gyűlt össze,170 tonna élelmiszer ajándékoztak a vásárlók, ebből több mint 35 ezer ajándékcsomag készült.

A SPAR Magyarország Kft. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hagyományos karácsony előtti Adni öröm akciójára az idei évben december 16. és 21. között kerül sor, országosan a cégcsoport 160 üzletében.

A SPAR és több mint másfél évtizede kiemelt stratégiai partnere, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat az idén is számtalan jótékony célú projektet valósított meg közösen. Ez évben az utolsó legjelentősebb együttműködésük a 2013. december 16-tól 21-ig tartó Adni öröm adománygyűjtő akció, melyben a cégcsoport 160 üzlete vesz részt. A valamennyi INTERSPAR áruházat, valamint 129 SPAR szupermarketet érintő akció során a Szeretetszolgálat önkéntesei összegyűjtik a SPAR vásárlói által felajánlott – főként tartós élelmiszerekből álló – termékadományokat, melyek még karácsony előtt rászorulók tízezreihez jutnak el, így téve szebbé számukra az ünnepeket.

A 2012-es jótékonysági akcióban a SPAR vásárlóinak jóvoltából mintegy 170 ezer kilogramm tartós élelmiszer gyűlt össze, melyből a Szeretetszolgálat munkatársai 35 ezer darab ajándékcsomagot készítettek a szervezettől segítséget kérő emberek részére.

A szervezők idén is hasonló kimagasló eredményekre számítanak, az akció a társadalmi összefogás és felelősségvállalás jó példája.
______________________________________________________________________
 

PDF | nyomtatás | oldal teteje