Hírek
2013.04.12.

Április 30-án éjfélig lehet benyújtani a pályázatot a vajdasági nyaralásra

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat az Emberi Erőforrások Minisztériumának közreműködésével pályázatot hirdet vajdasági nyaralásra. Minden – a vörösiszap-katasztrófa idején – devecseri, kolontári és somlóvásárhelyi állandó bejelentett lakhellyel rendelkező, jelenleg valamely iskola 7. vagy 8. osztályos tanulója egyénileg jelentkezhet 2013. április 18-30. között a www.maltai.hu honlapon április 18-tól elérhető jelentkezési lap kitöltésével.

 A tábor teljes költségét (buszköltség, utasbiztosítás, szállás, étkezés, programok) a Magyar Máltai Szeretetszolgálat biztosítja, a résztvevőknek csak a jókedvről és költőpénzről kell gondoskodniuk.
Az utazáshoz személyazonossági igazolványra vagy útlevélre és Európai Egészségbiztosítási Kártyára van szükség. (Ezek beszerzését a nyertes pályázóknak 2013. június 28-ig egyénileg kell megoldani.)
A pályázatokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat bírálja el, az eredményéről minden jelentkezőt 2013. május 6-ig e-mailen tájékoztatunk.

Tájékoztató a programról
A táborozókat autóbusszal szállítjuk a vajdasági Nagybecskerekhez tartozó Muzslyára, ahol az Emmausz Kollégiumban 4-5 ágyas, fürdőszobás szobákban kerülnek elszállásolásra.
Az étkezéseket a kollégium konyhájáról biztosítják számunkra.
A szállásról bővebb felvilágosítás az intézmény honlapján áll rendelkezésre. (www.emmauszkollegium.net)
A tábor ideje alatt kirándulásokat szervezünk a legfontosabb magyar történelmi emlékhelyekhez, megnézhetjük Bácska, Bánát és a Szerémség természeti kincseit, bepillanthatunk a vajdasági magyarok kulturális életébe, művészetébe és néphagyományaiba.
A táborban a helyi fiatalokkal együtt változatos szabadidős programok biztosítják majd a kikapcsolódást.

PDF | nyomtatás | oldal teteje